Hoe meld je je aan voor de Telegram-bot om meldingen te ontvangen

02.06.2022, 14:23

Bots zijn speciale Telegram-accounts die zijn gemaakt om berichten automatisch te verwerken en te versturen. Gebruikers kunnen communiceren met bots door berichten te sturen via normale chats of groepschats. Het is gemakkelijk en handig om te communiceren met verschillende diensten, waaronder PQ.Hosting, via een Telegram-bot. Als je je eenmaal hebt geabonneerd op de bot en deze een beetje hebt geconfigureerd, kun je meldingen ontvangen over achterstallige diensten en veel andere nuttige informatie.

Hoe meld je je aan voor de bot

Het instellen van een Telegram-bot duurt niet lang. Je hoeft alleen maar een paar eenvoudige handelingen uit te voeren.

Ga eerst naar de autorisatiepagina in Billing Manager. Voer je gebruikersnaam en wachtwoord in of machtig jezelf via je sociale netwerkaccount - VK, Google of Facebook.

Zodra je met succes bent geautoriseerd, kom je op het hoofdscherm, waar je naar het gedeelte "Klant" moet gaan en "Gebruikersinstellingen" moet selecteren.

Scroll naar beneden naar het gedeelte "Meldingsinstellingen" en voer in het Telegram-inlogveld de gebruikersnaam (zonder @) in waarnaar de meldingen moeten worden verzonden en bevestig vervolgens de wijzigingen. Je kunt je gebruikersnaam vinden via de Telegram-instellingen op je pc of smartphone.

Ook hier kun je instellen welk soort meldingen je wilt ontvangen in Telegram - financieel nieuws, berichten, service-informatie of klantenservice.

Open nu gewoon je Messenger en start PQHostingNotify_bot.

Nu ontvang je alle belangrijke factuurinformatie, mis je geen enkel belangrijk nieuws of updates van PQ.Hosting en ben je altijd op de hoogte.