Hur kan jag prenumerera på meddelanden från Telegram-botar?

02.06.2022, 14:23

Bots är speciella Telegram-konton som skapats för att automatiskt bearbeta och skicka meddelanden. Användare kan interagera med bots genom att skicka meddelanden via vanliga chattar eller gruppchattar. Kommunikation via en Telegram-bot med olika tjänster, inklusive PQ.Hosting, är enkelt och bekvämt. När du har prenumererat på boten och konfigurerat den kan du få meddelanden om tjänster som förfaller och mycket mer användbar information.

Hur man prenumererar på botten

Att ställa in Telegram-boten tar inte mycket tid. Följ bara några enkla steg.

Gå först till auktoriseringssidan i faktureringshanteraren. Ange ditt användarnamn och lösenord eller godkänn dig själv via ditt sociala nätverkskonto (VK, Google eller Facebook).

Efter en lyckad auktorisering kommer du att omdirigeras till startskärmen, där du måste gå till avsnittet "Kund" och välja "Användarinställningar".

Bläddra ner till avsnittet "Meddelandeinställningar" och ange användarnamnet (utan @) till vilket meddelanden kommer att skickas i Telegram-ingångsfältet och bekräfta sedan dina ändringar. Användarnamnet finns i Telegram-inställningarna på din dator eller smartphone.

Återigen kan du ställa in vilka typer av aviseringar du vill få i Telegram - finansiella nyheter, nyheter, serviceinformation eller kundtjänst.

Öppna nu din Messenger och kör PQHostingNotify_bot.

Du kommer nu att få all viktig faktureringsinformation, aldrig missa några viktiga nyheter eller uppdateringar från PQ.Hosting och alltid hålla dig uppdaterad.