Hvordan kan jeg abonnere på Telegram-bot-notifikationer?

02.06.2022, 14:23

Bots er særlige Telegram-konti, der er designet til at behandle og sende beskeder automatisk. Brugere kan bruge bots til at sende beskeder under normale chats eller gruppechats. Telegram-bots gør det nemt og bekvemt at kommunikere med forskellige tjenester, herunder PQ.Hosting. Efter at have abonneret på boten og en lille opsætning er det muligt at modtage meddelelser om udløb af tjenester og en masse andre nyttige oplysninger.

Sådan abonnerer du på en bot

Det tager ikke lang tid at opsætte en Telegram-bot. Du skal bare følge et par enkle trin.

Først skal du gå til autorisationssiden i din kontoadministrator. Indtast dit brugernavn og din adgangskode, eller log ind med din konto på et socialt medie (VK, Google eller Facebook).

Når du er logget ind, vil du blive omdirigeret til hovedskærmen, hvor du skal gå til afsnittet "Kunde" og vælge "Brugerindstillinger".

Rul ned til afsnittet "Notifikationsindstillinger", og indtast brugernavnet (uden @) på det Telegram, du vil sende notifikationer til, i indtastningsfeltet, og bekræft derefter dine ændringer. Du kan finde dit brugernavn i dine Telegram-indstillinger på din computer eller smartphone.

Igen kan du indstille, hvilken type notifikationer du vil modtage i Telegram: finansielle nyheder, beskeder, serviceoplysninger eller kundeservice.

Åbn nu Messenger, og kør PQHostingNotify_bot.

Nu får du alle dine vigtige faktureringsoplysninger, går aldrig glip af vigtige nyheder eller opdateringer fra PQ.Hosting og holder dig altid opdateret.