Miten voin tilata Telegramin botti-ilmoitukset?

02.06.2022, 14:23

Botit ovat erityisiä Telegram-tilejä, jotka on luotu käsittelemään ja lähettämään viestejä automaattisesti. Käyttäjät voivat olla vuorovaikutuksessa bottien kanssa lähettämällä viestejä tavallisissa keskusteluissa tai ryhmäkeskusteluissa. Telegram-botin kautta on helppo ja kätevä kommunikoida eri palveluiden, kuten PQ.Hostingin, kanssa. Kun botti on tilattu ja sitä on hieman säädetty, on mahdollista saada ilmoituksia päättyvistä palveluista ja paljon muuta hyödyllistä tietoa.

Kuinka tilata botti

Telegram-botin perustaminen ei vie paljon aikaa. Tee vain muutama yksinkertainen vaihe.

Siirry ensin Bill Managerin valtuutussivulle. Syötä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi tai valtuuta itsesi sosiaalisen verkostotilisi kautta (VK, Google tai Facebook).

Kun olet valtuutettu, sinut ohjataan päänäytölle, jossa sinun tulee siirtyä "Asiakas"-osioon ja valita "Käyttäjäasetukset".

Vieritä alaspäin kohtaan 'Ilmoitusasetukset' ja syötä Telegram-syöttökenttään käyttäjänimi (ilman @-merkkiä), jolle ilmoitukset lähetetään, ja vahvista muutokset. Löydät käyttäjänimesi tietokoneen tai älypuhelimen Telegram-asetuksista.

Jälleen voit määrittää, minkä tyyppisiä ilmoituksia haluat vastaanottaa Telegramissa: talousuutisia, viestejä, palvelutietoja tai asiakastukea.

Avaa nyt Messenger ja käynnistä PQHostingNotify_bot.

Nyt saat kaikki tärkeät laskutustiedot, et jää koskaan paitsi PQ.Hostingin tärkeistä uutisista tai päivityksistä ja olet aina ajan tasalla.