Betalingsmetoder Abuse

Kona: Dag 1 - Hvordan ser spillet ud?

11.06.2021, 19:28

For ikke så længe siden var Linux-spilsegmentet i en dårlig forfatning. Mange pc-spilentusiaster installerede Wine og forsøgte at installere spil, der var udviklet til Windows. Nogle ville ikke starte, andre ville starte, men crashede. Med ankomsten af det populære Steam blev situationen forbedret, og nogle interessante Linux-spil dukkede op. I dag er der over 1800 spil tilgængelige på Steam. Tag Kona: Day One, som kan installeres af enhver Linux-bruger.

Hvad er det for et spil?

Det fremgår tydeligt af navnet alene, at det er et Day One-overlevelsesspil. Spilleren påtager sig rollen som privatdetektiven Carl Fober. Han bliver sendt til en lille by i det nordlige Canada for at efterforske en sag om hærværk anmeldt af W. Fober. Hamilton, en velhavende indbygger, som har et problem med de lokale. Men alt bliver forstyrret, da en uventet snestorm rammer byen....

Hovedpersonen skal efterforske alle sagerne, sætte dem i kronologisk rækkefølge og ikke lade sig narre. "Kona: Day One" foregår i 1970.

Kona, hovedpersonen, er det mest sårbare offer:

Spillets udvikler har også annonceret, at "Kona: Udvikleren meddelte også, at "The First Day" vil blive oversat til to sprog: engelsk og fransk. Spillet vil blive udviklet af det canadiske firma Parabole. Parabole er et canadisk firma, der producerer spil til børn og unge. Der er to officielle sprog i Canada. Undertekster understøttes på fem sprog (engelsk, fransk, italiensk, tysk og spansk). Desværre er russisk endnu ikke tilgængeligt.

Systemkravene er som følger:
Windows 7
Windows 7 Windows 7 Windows 7 7: Intel i5 2,3 ghz
nVidia GTX 560/ATI 6850
4 GB RAM

Understøttelse af bærbare computere med integreret Intel-grafik har gjort optimering til et centralt aspekt af spiludviklingen.

Baseret på beskrivelsen og gameplayet er dette en anstændig first-person shooter med elementer af en bilsimulator. Når du har installeret spillet, er der masser af action og gåder forude.