Způsoby platby Abuse

Zásady ochrany osobních údajů

Soukromí našich uživatelů bereme velmi vážně. Snažili jsme se napsat naše zásady přístupným a srozumitelným způsobem. Pokud máte nějaké problémy, které nebyly vyřešeny prostřednictvím naší zpětné vazby, dejte nám prosím vědět.

Uveďme několik definic, které vám pomohou lépe porozumět politice. Když řekneme „my“, „nás“; a “PQ HOSTING PLUS&dquo;, odkazujeme na "PQ HOSTING PLUS" SRL & IP: Nekulitsy Yu.V. & Stark Industries Solutions Ltd, která působí v souladu s legislativou Moldavské republiky. Když řekneme &dquo;ty&dquo; nebo „Klient“, rozumíme fyzickou nebo právnickou osobu, která je u nás registrována k využívání námi poskytovaných služeb – produkty a řešení spolu s “webovými stránkami&dquo; pq.hosting, “služby“.

Hlavní otázky a odpovědi

  • Jak zpracováváme informace, které uchováváme?
    Jsme odhodláni chránit informace, které uchováváme, a používáme řadu bezpečnostních technologií a opatření určených k jejich ochraně před neoprávněným přístupem. Doporučujeme vám však uchovávat informace šifrované.
  • Jak konkrétně zpracováváme informace o vaší finanční a kreditní kartě?
    K tomu využíváme platební společnosti třetích stran, které shromažďují a ukládají vaše finanční údaje.
  • Kdy zpřístupňujeme vaše osobní údaje?
    Jedinou okolností, kdy jsme povinni zpřístupnit vaše osobní údaje, je, když obdržíme zákonnou žádost od vládního úřadu Ruské federace, vydanou v souladu s příslušnými právními předpisy Ruské federace. Tato problematika si zasluhuje zvláštní pozornost a je blíže popsána v odstavci „zákonné požadavky“.
  • Informace, které poskytnete
    Můžeme obdržet informace o tom, jak a kdy používáte služby. Tyto informace mohou zahrnovat vaši IP adresu, čas, datum, použitý prohlížeč a aktivity, které jste provedli při používání Služeb.
  • Soubory cookie, sledovací pixely a související technologie
  • Když navštívíte „PQ HOSTING PLUS“ SRL & IP: Nekulitsy Yu.V. & Stark Industries Solutions Ltd, používá "cookies" shromážděné námi nebo třetími stranami. "Cookies" jsou řetězce kódu na vašem počítači. Tyto soubory cookie používáme ke shromažďování informací o tom, kdy navštívíte naše webové stránky, kdy používáte služby, typu a verzi vašeho prohlížeče, operačním systému a dalších podobných informací. Soubory cookie lze také použít ke sledování toho, jak web používáte k cílení reklam na jiných webech. Můžete se odhlásit ze zasílání reklamy, to je podrobněji popsáno v části „Jak jsou vaše údaje využívány“ v odstavci 12. Soubory cookie, které byly umístěny na váš počítač, můžete také smazat podle pokynů ve vašem prohlížeči, ale pokud zablokujete naše soubory cookie , může být pro vás používání služeb obtížnější (možná dokonce nemožné).

Jak jsou vaše data využívána

  • Propagujte používání našich služeb. Pokud například zanecháte své osobní údaje, když navštívíte naše webové stránky a nepřihlásíte se k žádné z našich služeb, můžeme vám poslat e-mail s dotazem, zda se chcete zaregistrovat. A pokud používáte některou z našich služeb a myslíme si, že byste mohli mít prospěch z jiné služby, kterou nabízíme, můžeme vám poslat e-mail, abychom vás informovali.
  • Vystavování faktur a vybírání peněz, které nám náleží. To zahrnuje zasílání e-mailů, faktur, účtenek, pozdních oznámení a upozornění, pokud potřebujeme další platební údaje. Používáme třetí strany k bezpečnému zpracování transakcí kreditními kartami a odesílání platebních údajů jim za účelem zpracování vašich objednávek a plateb kreditní kartou.
  • K zasílání systémových upozornění. Můžeme vás například upozornit na dočasné nebo trvalé změny našich služeb, jako jsou plánované výpadky, nové funkce, aktualizace verzí, vydání, upozornění na zneužití a změny našich zásad ochrany osobních údajů a smluvních podmínek.
  • Zajistěte soulad s našimi smluvními podmínkami a platnými zákony. To může zahrnovat vývoj nástrojů a algoritmů, které nám pomohou předcházet porušení zásad.
  • Poskytování zákaznické podpory
  • Pro ochranu práv a bezpečnosti zákazníků a třetích stran i naší vlastní
  • Dodržujte požadavky legislativy Ruské federace, jako je výkon soudních příkazů, platných předvolání a rozhodnutí Federální bezpečnostní služby.
  • Zúčastněte se a obhajujte soudní, rozhodčí nebo podobná řízení, pokud taková situace nastane.
  • Komunikujte s vámi o svém účtu z informačních důvodů, nikoli z propagačních důvodů.
  • Sdílejte své informace v případě prodeje, fúze, konsolidace nebo akvizice. V takovém případě bude každý kupující souhlasit s našimi povinnostmi vyplývajícími z těchto Zásad ochrany osobních údajů
  • Posílat vám informační a propagační obsah. Můžete přestat dostávat naše propagační e-maily podle pokynů pro odhlášení, které jsou součástí každého e-mailu.
  • Zacilte reklamy na jiné stránky na základě vaší aktivity. Třetí strany (jako je AdRoll) mohou cílit reklamy na jiné webové stránky na základě vaší online aktivity. Můžete se odhlásit z přijímání cílené reklamy (například odkaz na webovou stránku yesa opt-out www.aboutads.info nebo web nay opt-out optout.networkadvertising.org nebo pro ty v Evropě, EDAA opt-out webové stránky www.youronlinechoices.com).

Právní normy

Další informace o dodržování zákonů Ruské federace:

Respektování soukromí a bezpečnosti dat, která ukládáte na "PQ HOSTING PLUS" SRL & IP: Nekulitsy Yu.V. & Stark Industries Solutions Ltd je jádrem našeho přístupu k plnění těchto právních požadavků. Když obdržíme právní žádost, náš tým ji zkontroluje, aby se ujistil, že je v souladu s právními požadavky a našimi zásadami. Obecně řečeno, abychom vyhověli žádosti, musí být písemná, podepsaná oprávněným úředníkem žádajícího orgánu a v souladu s platnými právními předpisy. Pokud si myslíme, že je dotaz příliš široký, budeme mít tendenci jej zúžit. V případě potřeby upozorníme uživatele na zákonné požadavky, pokud to nezakazuje zákon nebo soudní příkaz.

Vláda potřebuje soudní proces, například předvolání, soudní příkaz nebo příkaz Federální bezpečnostní služby, aby přinutila „PQ HOSTING PLUS“ SRL & IP: Nekulitsy Yu.V. & Stark Industries Solutions Ltd zveřejňuje informace o uživatelích.

Podrobný popis federálního zákona č. 152-FZ „O osobních údajích“ lze nalézt zde: http://pd.rkn.gov.ru/authority/p146/p164/

Ukládání dat

Záznamy zákazníků a osobní údaje uchováváme po dobu nejméně 36 měsíců. Děje se tak v souladu s federálním zákonem č. 152-FZ „O osobních údajích“, ale hlavním důvodem je diagnostika a oprava problémů, které jsou nám často hlášeny týdny nebo měsíce poté, co nastanou. Zatímco dopravní protokoly jsou obvykle uchovávány po dobu 12 měsíců.

Ve zvláštních případech mohou být zálohy a protokoly uchovávány déle, než jsou tyto limity. Pokud například řešení problému trvá dlouho, lze uložit protokoly související s touto studií. Nebo pokud je server obsahující zálohy nebo protokoly dočasně mimo provoz kvůli chybě, pak tyto zálohy nebo protokoly nelze odstranit, dokud nebude server obnoven.

Tyto situace jsou však neobvyklé, a když nastanou, jsou dočasné.

Zabezpečení dat

Zavázali jsme se k ochraně osobních údajů. K tomu využíváme různé bezpečnostní technologie a opatření na ochranu našich informací před neoprávněným přístupem, použitím nebo zveřejněním. Společnost "PQ HOSTING PLUS" SRL & IP: Nekulitsy Yu.V. & Stark Industries Solutions Ltd má zavedenou podnikovou politiku, která vyžaduje, aby všichni zaměstnanci nesdělovali osobní údaje třetím stranám, které nemají právo tyto informace vlastnit. Upozorňujeme však, že "PQ HOSTING PLUS" SRL & IP: Nekulitsy Yu.V. & Společnost Stark Industries Solutions Ltd nemůže plně eliminovat bezpečnostní rizika spojená se shromažďováním, zveřejňováním a ukládáním vašich informací a může dojít k chybám a narušení bezpečnosti. Nezaručujeme, že takové praktiky zabrání neoprávněnému přístupu k informacím, které o vás uchováváme.

Změny zásad ochrany osobních údajů

Přestože většina změn bude pravděpodobně menší, "PQ HOSTING PLUS" SRL & IP: Nekulitsy Yu.V. & Společnost Stark Industries Solutions Ltd může čas od času změnit své zásady ochrany osobních údajů podle vlastního uvážení. Doporučujeme návštěvníkům, aby na této stránce často kontrolovali případné změny zásad ochrany osobních údajů. Vaše další používání tohoto webu po jakýchkoli změnách těchto Zásad ochrany osobních údajů bude znamenat váš souhlas s těmito změnami.